jobba jobba joobba

Hard work work, alla dagar! Fullt rus på förskolan, många barn = många kläder och alla barn ska ut efter frukost och in innan lunch. X-antal vantar, mössor, skor, överdragskläder och halsdukar ska på och av, av och på och kissa skulle man ha glömt. 
 
Blev ett besök med Jonas på Flodas Thai, nummer 12 med kyckling extra stark* sen tillbaka till förskolan och diskutera.
 
Idag har jag vilodag, dvs det blir inget gymmande för min del. Tränade ben igår och det gick bra, pressade mig inte till 210% utan lite halvhjärtat men jag var i alla fall där och hoppas på bättre träning imorgon. Då blir det mage, rumpan och lår som ska få skrota lite.
 
Nu vila!
 
 

Second hand och kakbak

Har varit hos Kristoffer i helgen och bara haft det mys hela tiden. På lördagen gick jag till knalleland och kikade lite i affärer, fick med mig två nya gosiga tröjor, en jeanstunika och ett par skor. Sen matinköp!
 
Igår bestämde vi oss för att baka kärleksmums till efterrätt: http://www.arla.se/recept/karleksmums/
Det blev väldigt gott, och till huvudrätt Makrill, potatis och sås yumyumyummi
 
Nu ska jag alldeles snart fixa mig och sen till jobbet, jobb till 18:30 idag fast det är ok när man börjar 11:00

Att blogga...

Det här med att blogga har inte riktigt varit "my thing" den första gången eller ens den andra gången jag försökte mig på det, men men tredje gången nu då. Upp till bevis! Då jag är en pärla på att starta igång projekt men en nöt på att avsluta dem så ska jag nu försöka övertyga mig själv att självdisciplinen finns men att jag bara legat på latsidan.
 
Apropå latsidan,nu har mamma och jag köpt gymkort på Portens Gym i Floda och idag var jag där utan mamma för första gången. Tog en löptur rätt fram på löpbandet en stund och sen körde jag axlar, bröst och armar så imorgon är jag förmodligen lite lätt lam men skönt var det och kul. Tänker att jag ska bli där i alla fall 
4 gånger i veckan ( + - ) blir det mindre får jag ris, blir det mer än så får jag muskler. Tänk positivt!!!
 
 
 
 
Nu dusch, sen säng! 
 
Kram

RSS 2.0